Please take a few minutes to read..

PhotobucketSila baca "Term n Conditions" --click, sebelum order ye..

Photobucket Anda bole Whatsapp/Email saya utk sebarang pertanyaan dan perbincangan lanjut tentang tempahan anda.
PhotobucketSetelah confirm, sila isikan "Order Form" yang berada di bawah blog ini.. atau anda bole email saya: herveil.byfiza@gmail.com

Photobucket Maaf segala order melalui Whatapps/SMS tidak akan diterima.. Sila email atau isi form ye, ini bertujuan bg kami merekodkan dan menyusun tempahan anda mengikut giliran dan bagi menggelakkan kekeliruan.

PhotobucketUntuk Ready Stock item, booking sah hanya utk 24jamselepas anda menerima balasan email invoice dari kami..Kami akan Blacklist backout buyer, jadi sila bertanggungjawab atas order anda.

PhotobucketWe respect those who respect out rules & regulations.

Thanks, and happy shopping =)


* For those who fail to make payment within 24 hours, ur name will be publish as Blacklist in my left sidebar..

spambox

All SOLD OUT Items Will Be Removed From This Blog
For Easy Viewing & To Avoid Confusion..

---------------------------------

For Better View Please Use Mozilla Firefox ^^


Tuesday, May 26, 2015

Kami nak kasi FREE veil ni..

Posted by ✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ at 5:21 PM 0 comments
Assalamualaikum..
Maaf la lama kami x update blog.. hehe

Kami masih menjahit lg, cuma aktif kt facebook dan instagram je..

Oh ye kami nak kasi free veil.. cume ikut step yg mudah je..
Khas utk bakal pengantin atau yg bakal bertunang pada Julai hingga Disember 2015.

Untuk syarat penyertaan, anda boleh lah ke fb kami ye..


Kalau anda nak tempah veil ke, manik kt baju ke boleh lah terus PM dkt facebook kami ye..

Atau whatsapp je terus 013.6335222


Kami juga ada buat khidmat rental / sewa baju nikah dan veil.
Buat masa ni utk baju perempuan saje..
Boleh ke fb kami ek utk gmbar..

Friday, November 21, 2014

Siapa nak FREE VEIL?

Posted by ✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ at 9:54 PM 0 comments


Salam, seperti yang dijanji kan dulu, saya akan beri free shawl jika fan melebihi 1k.
Alhamdulillah..

Giveaway ini terbuka utk para blogger n facebook yang akan berkahwin atau bertunang antara Feb 2015 - Ogos 2015.
Warganegara Malaysia. 

Kami ada 2 kategori Blogger & Facebook.
Cara & syarat boleh refer pic ye.. Boleh join salah satu atau kedua-duanya skali.


BLOGGER - Free Veil bernilai RM150 
FACEBOOK - Free Veil bernilai RM170
- warna chiffon dan warna lace boleh pilih.

* Hanya mereka yang telah memenuhi cara&syarat yg tertera pd gambar sahaja yg layak menang.

Kalau ada yg kurang jelas, boleh lah whatsapp 013.6335222

Tempoh giveaway : 22Nov - 2 Dis 2014

Kami akan umumkan pemenang bertuah pada 4 Dis 2014. Seorang pemenang akan dipilih bagi setiap kategori.




Monday, November 17, 2014

Antara Veil yang siap dalam 2 minggu ni..

Posted by ✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ at 2:49 PM 0 comments



utk update yg segara, sila like kami punya Fan Page FB ye..
sbb biasenye kami update dkt Fb dulu..

utk Harga bole contact saya di;



 photo Email-Icon32x32_zpsebdec9e7.png herveil.byfiza@gmail.com

 photo Whatsapp3232_zps50378c53.png 013.6335222

Sunday, October 26, 2014

Free Shawl dgn pembelian Veil..

Posted by ✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ at 11:36 AM 0 comments

FREE SHAWL dengan pembelian veil dr kami..
khas utk 10 org terawal sahaja..
Tempah veil serendah RM79 pon boleh dpt free shawl ni..
Siapa cepat dia boleh pilih color..
Yang nak guna veil thun depan pon boleh lock tarikh, just byr deposit n dpt free shawl ni..

Jom like facebook page kami..

Friday, October 24, 2014

Offer Custom Made Veil..

Posted by ✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ at 11:51 AM 0 comments

Salam
Saya nak buat offer sikit.. utk 4 jenis veil ni..
2 jenis veil Exclusive dan 2 jenis veil Budget..
Free postage..
HANYA UTK 5 ORG TERAWAL SAHAJA

Utk CHIFFON warna WHITE & OFFWHITE sahaja 
Color LACE anda boleh pilih..

Sila PM/ Whatsapp saya utk tahu perbezaan veil exclusive dan veil budget @ contoh..


Untuk info lebih lanjut bole contact saya:



 photo Email-Icon32x32_zpsebdec9e7.png herveil.byfiza@gmail.com

 photo Whatsapp3232_zps50378c53.png 013.6335222

Tuesday, October 21, 2014

veil in progress...

Posted by ✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ at 5:50 PM 0 comments

Veil in progress... 40% done..
Code veil : Exclusive M

Utk harga dan tempahan:
Whatsapp 》 013.6335222 
FBpage 》 Herveil by Fiza

Monday, October 20, 2014

Custom Made Veil & Jahitan manik..

Posted by ✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ at 2:30 PM 0 comments
Congrats buat Puan Hamimah
Thanks sebab percayakan saya..
Semoga bahagia selalu..
Custom made veil dan jahitan manik pd baju dari saya :)

Saturday, October 18, 2014

Rekod pertama..

Posted by ✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ at 11:24 AM 0 comments

Baju ni siap dalam masa 10jam sahaja, menjadikan ia rekod pertama saya.. hehe
Customer nak cepat, jd kena la siapkan jugak..


•• Order Form ••


spambox
Please Read Terms&Conditions Before Purchase..


---------------------------------

 photo paymentcopycopy_zps36787c90.jpg

~Item tidak akan di pos selagi kami belum menerima resit pembayaran anda.
~Lepas buat bayaran tolong reply email yg ade INVOICE tu sekali dgn detail/gambar resit bayaran. Tolong jgn create emel baru ye!
---------------------------------------

Form ini hanya utk pembelian Ready Stock dan utk anda yg da confirm nak tempah after discuss dgn saya melalui fb page, whatapps n email..tujuannya nak record tempahan n nak susun anda mengikut giliran booking anda, 

YANG NAK TANYA HARGA ATAU DISCUSS BOLEH EMAIL SAYA herveil.byfiza@gmail.com ATAU WHATSAPP: 013.6335222

Name:
Email Address:
Phone Number:

Nanti pape saya akan whatsapp, utk tnjuk progress tempahan anda..

Alamat Penuh:
Jenis Tempahan?: Veil (labuh paras siku)
Veil (labuh lebih dari siku)
Veil (Custom made size)
Halfmoon
Wideshawl
Shawl Biasa
Upah Jahitan Lace dan Manik
Lain-Lain
Kod Veil: ( Kalau Ada)
Jika anda memilih untuk menempah veil, sila pilih material dibawah: Chiffon Veil
Net Veil
Material Sendiri
Lain-lain
Sila Nyatakan Warna Yang Dikehendaki: (warna chiffon/net/lace)
Tarikh Majlis Anda?
Payment via: Maybank
CIMB
Interbank Transfer

 photo Finished-icon-1-1.pngTempahan anda akan dibuat setelah anda membuat bayaran deposit. No akaun akan diberi di dalam email nnti..

 photo Finished-icon-1-1.pngTempahan akan disiapkan dalam tempoh  minimum 16 hari hingga 4 minggu bergantung pada design dan turutan slot booking anda.

 photo Finished-icon-1-1.pngAnda perlu membayar Extra RM50 jika anda memerlukan tempahan anda siap dalam masa kurang drpd 15hari.

 photo Finished-icon-1-1.pngJika anda membatalkan tempahan, deposit tidak akan dipulangkan.

Nota Tambahan (Kalau ada):

Put a website form like this on your site.
 

◄ Herveil By Fiza ► Copyright © 2009 Herveil By Fiza is Designed by fizza

back to top Google Analytics Alternative