Please take a few minutes to read..

PhotobucketSila baca "Term n Conditions" --click, sebelum order ye..

Photobucket Anda bole Whatsapp/Email saya utk sebarang pertanyaan dan perbincangan lanjut tentang tempahan anda.
PhotobucketSetelah confirm, sila isikan "Order Form" yang berada di bawah blog ini.. atau anda bole email saya: herveil.byfiza@gmail.com

Photobucket Maaf segala order melalui Whatapps/SMS tidak akan diterima.. Sila email atau isi form ye, ini bertujuan bg kami merekodkan dan menyusun tempahan anda mengikut giliran dan bagi menggelakkan kekeliruan.

PhotobucketUntuk Ready Stock item, booking sah hanya utk 24jamselepas anda menerima balasan email invoice dari kami..Kami akan Blacklist backout buyer, jadi sila bertanggungjawab atas order anda.

PhotobucketWe respect those who respect out rules & regulations.

Thanks, and happy shopping =)


* For those who fail to make payment within 24 hours, ur name will be publish as Blacklist in my left sidebar..

spambox

All SOLD OUT Items Will Be Removed From This Blog
For Easy Viewing & To Avoid Confusion..

---------------------------------

For Better View Please Use Mozilla Firefox ^^


Monday, July 13, 2009

How To Order

Posted by ✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ at 8:39 PM
We respect those who respect out rules & regulations.
Thanks, and happy shopping =)
Photobucket Tolong baca Terms n Conditions sebelum beli. click here

Photobucket Kalau da confirm, isi Order Form ade kat bwh blog, scroll ke bawah..

Penting ni! Yang boleh isi form hnya pd mereka yg da discuss dgn saya thru pm fb page atau whatsapp atau email.. Form tu bertujuan utk record n menyusun giliran no booking anda. Atau isi form utk pembelian Ready Stock.

Photobucket  Utk discuss bole la hubungi saya dgn 3 cara:
 photo Email-Icon32x32_zpsebdec9e7.png: herveil.byfiza@gmail.com saya kan reply secepat yg mungkin..
 photo Facebook-Icon32x32_zps2ace4e6d.png : Herveil by Fiza Tolong pm saya dulu ye, sbb fanpage tak boleh nak pm anda dulu.
 photo Whatsapp3232_zps50378c53.png: 013.6335222 Hanya whatsapp saja akan dilayan, Jgn call ye..


Photobucket Untuk item Ready Stock, reservation hanya utk 24jam sahaja. Manakala bg item Custom made atau tempahan jahitan, anda perlu membayar deposit 50% dahulu baru saya listkan anda dlm senarai booking.

Photobucket Anda digalakkan menghantar(by pos) cebisan kain(warna) selain putih, jika anda ingin menempah kain chiffon/net yg sama dgn warna baju anda. Sbb takut kaler dia lari skit kalau dlm gambar.

PhotobucketEmail/Whatsapp/PMed akan di reply dlm masa 24jam,. Saya akan cuba reply cepat ye..

Photobucket Pembayaran melalui Maybank & CIMB sahaja.. No. Akaun saya akan berikan dlm Email.

Photobucket Lepas bayar tlg send payment proof (screenshoot/snap resit), lg elok hantar dkt email invoice yg saya reply tu. Senang ade record.

6 comments:

Anonymous said...

Kak, gne 2 bank j k?bimb k bsn xda k..

✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ on May 8, 2011 at 11:05 PM said...

maaf itu je yg ade..
bimb & bsn ade online banking kan..
klu ade bole je buat Interbank.. transfer dari akaun tu ke mbb/cimb i.. =)

Miss Epal on May 20, 2011 at 11:46 PM said...

act x pnah bli shawl scara on9.so agk blur skit dgn cra pmbyaran 2..cth kalu sye de duit kt tgn.sye juz g kt cash deposit machine n msokkn no acc awk.mcm 2 ke?

✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ on May 21, 2011 at 1:09 AM said...

ok i terangkan secara ringkas k...

first bace term > order gune form > tunggu i reply total & no akaun > lepas i da reply tu u ade 24jam utk buat payment > pergi mane2 bank yg terdekat CIMB/Maybank > pergi kt mesi Cash Deposit > masukan akaun yg i kasi ( atas nama i) PLESE MAKESURE BETOL) > Masukan duit(total yg i berikan dlm invoice) > bila da settle tgu resit > resit yg dpt dari mesin tu tolong emel (SNAP/SCAN) attach ke emel.. then nnti i akan pos kan klu i da terima..

if cth total u RM 28 & u masokkan kt mesin tu RM 30, then balance u lg RM2 tu i akan selitkan dgn shawl masa i pos nanti..

if masih tak jelas u bole emel i k..

Nanie Ishak on June 20, 2011 at 10:38 PM said...

salam.. akak , kalau transfer duit melalui mesin BSN bole tak ?

✿..ⓕⓘⓩⓩⓐ..✿ on June 20, 2011 at 10:44 PM said...

bole je.. tp pkai online la mean buat IBG (interbank) duit masok dkt i selang sehari..

tp klu gune ATM tak tau la plak.. sbb ATM cimb bole tranfer trus ke maybank, time tu gak masok.. klu bsn tak tau la tak pernah guna..

Post a Comment

•• Order Form ••


spambox
Please Read Terms&Conditions Before Purchase..


---------------------------------

 photo paymentcopycopy_zps36787c90.jpg

~Item tidak akan di pos selagi kami belum menerima resit pembayaran anda.
~Lepas buat bayaran tolong reply email yg ade INVOICE tu sekali dgn detail/gambar resit bayaran. Tolong jgn create emel baru ye!
---------------------------------------

Form ini hanya utk pembelian Ready Stock dan utk anda yg da confirm nak tempah after discuss dgn saya melalui fb page, whatapps n email..tujuannya nak record tempahan n nak susun anda mengikut giliran booking anda, 

YANG NAK TANYA HARGA ATAU DISCUSS BOLEH EMAIL SAYA herveil.byfiza@gmail.com ATAU WHATSAPP: 013.6335222

Name:
Email Address:
Phone Number:

Nanti pape saya akan whatsapp, utk tnjuk progress tempahan anda..

Alamat Penuh:
Jenis Tempahan?: Veil (labuh paras siku)
Veil (labuh lebih dari siku)
Veil (Custom made size)
Halfmoon
Wideshawl
Shawl Biasa
Upah Jahitan Lace dan Manik
Lain-Lain
Kod Veil: ( Kalau Ada)
Jika anda memilih untuk menempah veil, sila pilih material dibawah: Chiffon Veil
Net Veil
Material Sendiri
Lain-lain
Sila Nyatakan Warna Yang Dikehendaki: (warna chiffon/net/lace)
Tarikh Majlis Anda?
Payment via: Maybank
CIMB
Interbank Transfer

 photo Finished-icon-1-1.pngTempahan anda akan dibuat setelah anda membuat bayaran deposit. No akaun akan diberi di dalam email nnti..

 photo Finished-icon-1-1.pngTempahan akan disiapkan dalam tempoh  minimum 16 hari hingga 4 minggu bergantung pada design dan turutan slot booking anda.

 photo Finished-icon-1-1.pngAnda perlu membayar Extra RM50 jika anda memerlukan tempahan anda siap dalam masa kurang drpd 15hari.

 photo Finished-icon-1-1.pngJika anda membatalkan tempahan, deposit tidak akan dipulangkan.

Nota Tambahan (Kalau ada):

Put a website form like this on your site.
 

◄ Herveil By Fiza ► Copyright © 2009 Herveil By Fiza is Designed by fizza

back to top Google Analytics Alternative